sobota 5. října 2013

O MATEŘSTVÍ

"The moment a child is born, the mother is also born."

Už je to rok, co jsem se stala mámou. Těhotenství a porod jako taková iniciace. Poprvé v životě se (navzdory svému vzhledu) necítím jako malá holka.  Mateřstvím jsem dozrála. Otevřelo mi nové obzory, dodalo mému životu úplnost. Mateřství je mým nejhlubším prožitkem, vnímám ho jako něco posvátného - už od okamžiku početí. Miluju ten pocit, že jsme na sebe s B. napojené, že si vzájemně rozumíme v nějaké intuitivní rovině...

 Je mi ctí, že můžu Bělince pomáhat objevovat svět. A za nic na světě bych tuhle "práci" nevyměnila.


8 komentářů:

  1. Edi věříme Ti, že to zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné vyznání.. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. K prvnímu roku gratuluju vám oběma! Moc ráda sem chodím a nakukuju, jak Bělinka prospívá (a samozřejmě srovnávám její pokroky s Erwínovými). Navíc tu vymýšlíte moc zajímavé aktivity. Je vidět, že ti mateřství svědčí a přináší inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já si taky ráda čtu, jak se žije jinde s podobně starými dětmi a až se někdy vydáme na výlet "tam k vám", s chutí sáhnu po tvém průvodci po kavárnách:)

      Vymazat
  4. Nádherný. Dnes jsem to tu objevila. A jen koukám, s otevřenou pusou. Moc děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju! A vaši úžasnou skřítkovskou rodinku chodím tiše obdivovat už delší dobu:)

      Vymazat
  5. Jsem dojatá a cítím to úplně stejně! A dokonce - neuvěřitelné... mám tajně vymyšlené holčičí jméno pro druhé mimi....... (a my jména předem neříkáme, ale tady si dovoluji a dělám nenápadně a pokradmu výjimku;-)

    OdpovědětVymazat