pondělí 4. července 2016

PREČÍTANÉ LETO

Oslovily mě dvě milé ženy z mých oblíbených (dětských) knižních blogů (http://citajmesispolu.sk/ a http://malypampuch.blogspot.cz/), zda bych se nepřidala k jejich letnímu čtenářskému projektu Prečítané leto.
Přišlo mi jako bezva nápad podpořit dětské čtenářství a užít si "prečítané leto" s mými holčičkami. A tak jsem souhlasila:) Každý prázdninový týden se tu (snad) objeví příspěvek inspirovaný týdenním tématem, jak si čteme a hrajeme u nás.
Přidejte se do FB skupiny Prečítané leto a můžete sdílet vaše nápady a sledovat, co se děje jinde:)
Čtení zdar!

7 komentářů:

  1. To mě zaujalo. Že bych si už taky založila ten Fcb? Pořád se mi do toho nechce, už kolik let:-D. Ale poslední dobou je nějak dost zajímavých odkazů právě na fcb...
    Krásné léto k Vám!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nie, netreba :). Určite nechceme vyvolávať zdanie, že bez FB to nepôjde. Ak by si sa ale prihlásila na odber spravodaja z Čítajme si spolu, vždy v piatok budem zasielať sumár z celého týždňa a z najzaujímavejších linkov. Všetky ste supermamky, či už na sieťach alebo mimo nich. Tak je.

      Vymazat
    2. Marti, děkuju, vám v rámci možností taky! Pokud nemáš FB, tak se budou novinky určitě objevovat i na citajmesispolu, tak bych se toho nebála:) Jinak ti tu absenci FB trošku i závidím, někdy je opravdu problém ukočírovat správnou míru. (A psala jsem ti mail, dorazil?)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Budeme rády, když se holky k nějakému našemu čtení připojí!

      Vymazat
  3. Ďakujeme a veľmi sa na Teba tešíme!

    OdpovědětVymazat
  4. Teeda, skvely napad. taky se pridame. ;)

    OdpovědětVymazat