neděle 10. července 2016

ARTETERAPIE

Zpracováváme negativní emoce. Bylo to intenzivní. Třem fixám odletěl během akce hrot. Pak báječně posloužily šroubováky! Skákání a dupání už pak jen uvolnily zbytky destruktivní energie. (Myslím, že obzvlášť chlapečkům by tohle mohlo pomoct se vybít.)


A pak jsme spočinuly pod vzniklou hvězdnou oblohou. Už bylo líp.

7 komentářů:

  1. Ach to je super, to by nám občas tiež asi veľmi uľahčilo, naše momentálne neľahké obdobie :-) Už len tak mať záhradu, kde by sa to dalo realizovať, bez zhrozených pohľadov a komentárov okoloidúcich :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro panelákové účely by mohla být fajn krabice od banánů - při její výšce byste se neprobodli až na dno:)

      Vymazat
  2. Paráda. A někdy i maminkám by tohle mohlo pomoct :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, moc mě zaujal tento příspěvek, tak reaguji..ač vás z povzdálí okukuji již déle :). Jak takové zpracovávání emocí funguje? je to preventivně a nebo když se dítě/člověk dostane třeba do vzteku? mám pocit, že bych toto moc někdy potřebovala, tak třeba zkusím...ale u dcerky si to moc nedokážu představit, jak ji ve chvíli "nenene" dostanu k něčemu takovému. Ale za zkoušku nic nedám :). Díky za vaše psaní a sdílené nápady, Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, zdravím vás a díky za komentář! Tohle bylo momentální řešení problému, který nastal - kdy už přešly ty nejsilnější emoce, ale pořád bylo cítit napětí. Takhle to v tu chvíli vyhovovalo nám, žádný zaručený recept to není:)

      Vymazat
    2. Díky i tak, určitě někdy budeme potřebovat vyzkoušet :-). ať to bude s kýmkoli :)

      Vymazat