středa 15. října 2014

VYKRAJOVÁNÍ

Poprvé jsme zkusily vykrajované perníčko-sušenky (s červenou řepou, proto ta barva) a Bělinčin repertoár činností v kuchyni byl obohacen o válení, vykrajování, podebírání nožem a přenášení na plech.


5 komentářů:

  1. Ta řepa je nastrouhaná nebo jsi z ní nějak dostala jen šťávu? Červené perníčky vypadají hezky.
    Mohla bych tě poprosit o tvůj mail? Ráda bych ti napsala. Jestli se ti ho nechce psát sem, tak mi ho můžeš poslat na cupcakezprahy@gmail.com Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řepa je rozmixovaná s trochou vody na pyré, B. řepu jako takovou moc nemusí, tak ji cpu do sladkého:) Mail ti napíšu.

      Vymazat
  2. Dobry den, mate s malou uplne uzasne aktivity, navic velmi ocenuji to, ze vse si tak dukladne fotite. Jakmile ja vytahnu fotak, tak syn hned prestava delat co delal a okamzite bezi pro fotak. Proto mam fotek, kde si hraje, opravdu malo (a to vetsinou jen v mobilu :-)
    Kazdopadne, mohla bych vas poprosit o recept na pernicky? Vypadaji totiz uzasne! Dekuji
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za návštěvu a komentář! U nás se foťák pořád někde válí, občas ji i nechám něco vyfotit, tak to pro ni není nic neobvyklého a nijak obzvlášť po něm nepase:)
      No, já se podle receptů moc neřídím, spíš si jen podle nich zhruba hlídám poměr suchých a mokrých surovin, tak nevím, zda vám to pomůže. U těchto sušenek jsem se inspirovala tady: http://www.modrykonik.cz/blog/katyxq/album/sarciny-doma-vyrobene-mlsani-2t4mzv/19143256/ a nějak jsem do toho přimíchala trochu pyré z červené řepy. Tak snad si s tím nějak poradíte:)

      Vymazat