čtvrtek 20. září 2012

ZÍTRA?

Nerodím a mám takový pocit, že snad ani nikdy nebudu. Můžu klečet v hlíně a přes břicho sklízet bylinky, můžu chodit cvičit, tahat vysavač, vytírat na kolenou... ale B. není žádná cvičená opička a má asi svou představu o termínu:) Ten oficiální je zítra. Dnes mě babička s dědou vzali s sebou na nákupy, tak mám hroznou radost z nových ponožek a punčoch, neb to je z oblečení to jediné, co si teď můžu vzhledem ke změnám postavy koupit:)

Přibrala jsem 17kg a další kila už fakt nechci, tak snad brzo porodím a pak spoléhám na to, že nebudu mít čas tolik jíst a půjde to dolů. Nejnepříjemnější jsou teď bolesti pánve a kyčlí, večer to vždycky rozbolí natolik, že syčím bolestí a tahám za sebou nohy jako Žofré.

Vzhledem k prognózám jsem myslela, že touhle dobou už bude B. dávno na světě, že se narodí malinkatá a unosí všechny ty mini oblečky a ne že budu nakonec ještě přenášet obříka...

5 komentářů:

  1. Přátelé 8x22 ... tak zkus rady (viz 12:50)!!! muhehe ... L. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně takové (trochu pesimistické) myšlenky jsem měla před skoro dvěma roky, když předpokládaný termín uplynul a po O. ani vidu ani slechu. Vydrž Edi, soustřeď se na sobě a manželovi, jsou to poslední chvíle, když jste jenom vy dva. Odpočívej a těš se na miminko. Ono se dříve nebo později narodit musí. Jiná možnost není. A neboj, B. určitě obřík nebude, O. dva týdny po termínu měla 3690g.

    OdpovědětVymazat
  3. Edo a zkusilas maliník? Mně pomohl spolu s drhnutím dlaždiček na záchodě a dvouhodinovou procházkou...pak už jsme to jenom se Z. trochu pošťouchli a po 4 dnech bolestí byla B. na světě!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristy, ten já piju minimálně po dvou hrncích denně už dlouho:)) A teď jsem ohlodávala i chili papričku:)

      Vymazat
  4. edo! ale zitra uz je 22!!! H.

    OdpovědětVymazat