sobota 22. února 2014

MALOVANÝ HRNEK

Muzeum čas od času pořádá tvořivé akce pro děti, tak jsme s B. zkusily hrnečkovou dílnu. Sama malovala štětcem a průběžně po sobě utírala i stůl, když jí ukápla barva. Prozíravě jsem jí vzala zástěrku, ale být prozíravější, vezmu ji i sobě:) Akorát by měli udělat paralelní dílnu i pro rodiče, aby se mohli realizovat a nekecali do toho dětem, neb bylo celou dobu slyšet: "Dej tam ještě červenou, udělej tam ty tečky, nemáčej ten štětec ve vodě, nedívej se kolem a maluj!" 
Svobodnému umění zdar!

3 komentáře:

  1. Povedl se hrneček. My nakonec nemohli, pač nemáme teď auto a autobus jsme nestihli :) škoda, ale namalujem si nějakej doma..Mimochodem co kromě hrnečku máte nově vyzdobeno? Tvoje tričko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, bylo to tam bezva a B. postrádala D. Dostali jsme seznam dalších dílen, tak tě pak budu informovat. A k té výstavě loutek je tam taky dílna - vyrábění maňáska, ale šití asi pro malochy moc nebude. Ále, rukávem jsem utřela stůl:)

      Vymazat
  2. No, ten je ale uzasnej! Uplne umelecke dilo. To budeme muset taky zkusit, az bude Boban vetsi. Opet dekuji za inspiraci:)

    OdpovědětVymazat