sobota 16. listopadu 2013

DUPLO

Lego Duplo je oblíbenou hračkou už dlouho (v porovnání s jinými hračkami naprosto nevídané!) a teď i pochopila princip, jak do sebe mají dílky zapadat. Posazuje panáčky do auta, na kolo a traktor, do vlečky nakládá zvířata a je spokojená, až když tam pevně drží.


5 komentářů:

  1. Taky se Erwínovi chystame u prilezitosti prvnich narozenin zalozit malou sbirku Dupla. Mam i kovbojskou radu, s kterou jsme si jeste hrali my s brachou. Doufam, ze se mu bude libit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už bude za chvilku, viď?:) Mám pocit, že Lego je nejvděčnější hračka, co mám tak mezi dětma (i u sebe:)) odpozorováno, takže Erwín ho určitě taky ocení:)

      Vymazat
    2. Tak měl z Dupla opravdu radost. Jako bonus dostal i par kousku po me s brachou. Sice spis boura, nez stavi, ale i to je dobry zacatek. :)

      Vymazat
  2. Skladačka lego bola naozaj obľúbenou hračkou ešte za mojich čias. U starých rodičov mám odložené plné vedierko kociek pre svoju dcérku. Rada by som dokúpila nejaké diely k tomu čo máme a toto auto s prívesom ma veľmi zaujalo. Neviete mi napísať z akej je sady (na originál krabici vždy býva číslo, podľa ktorých sa rozlišujú - napr. zoo zvieratá 4962, zvieratá na farme 5646).
    Prajem krásne jesenné dni.
    (cezmina@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle série Dupla je asi 10 let stará, zděděná po sestřenicích a co jsem se dívala na e-shopy, nikde už stejnou nemají. Ale u farmy je nějaký jiný traktor s vlečkou a pak jsem tam zahlédla i různé typy aut samostatně:)

      Vymazat