Spolu jsme vážily suroviny (150g nastrouhaného marseillského mýdla a 150g sody na praní), dolila jsem vroucí vodu, B. míchala do rozpuštění mýdla a pak přilévala studenou do objemu 10 litrů. A teď moc ráda chodí šťouchat prstem do vzniklého slizu:)
Mám 10l kbelík s víkem a vydrží do té doby, než ho spotřebuju (cca 1-2 měsíce při každodenním praní), jen se časem odstředí voda na povrchu, tak je potřeba ho pak promíchat:)
A jak pere? :)
OdpovědětVymazatMám pocit, že srovnatelně s čímkoliv jiným, akorát bryndáky od příkrmů jsou už moc těžký kalibr:)
VymazatTak dobre, dame mu šanci :)
VymazatDíky za tip, mars.mýdlo jsem neznala. V čem gel uchováváte a jak dlouho vydrží? Mějte se hezky, Jana
OdpovědětVymazatMám 10l kbelík s víkem a vydrží do té doby, než ho spotřebuju (cca 1-2 měsíce při každodenním praní), jen se časem odstředí voda na povrchu, tak je potřeba ho pak promíchat:)
Vymazat